Reka

Brugernes vurdering af Nitro-X Ultra i en Reka stoker:


Brian Jensen, fra Løjt Kirkeby ved Aabenraa tlf.; 29 27 85 11, som fyrer med Nitro-X ultra i et REKA Stoker.
Brian siger.; Jeg har før fyret med korn og piller, men er nu gået over til Nitro-X. Jeg synes det er temmelig støvfrit, og det er jeg meget positivt overrasket over. Det giver lidt mere aske, men ingen slagger, og der er generelt heller ingen lugt ved det.
Jeg har et hus på 220 m 2 der ikke er godt isoleret. Jeg havde før et forbrug på 14,4 tons træpiller, så jeg forventer et forbrug på 8 ton Nitro-X om året, det er meget fint.
Jeg har regnet på det, og det er et udmærket produkt i forhold til prisen. Nitro-X lever op til det der skrives - 1kg Koks = ca.1,8 kg træpiller - så det er jeg godt tilfreds med.

Michael Brønd Jakobsen, Vojens tlf.; 74 59 13 37, som fyrer med Nitro-X Ultra i et REKA Stoker.
Michael siger.; Det brænder rigtigt godt. Det er godt nok lidt svært at tænde op, men jeg bruger lidt savsmuld til hjælp. Det oser ikke, heller ikke når det pause fyrer og starter op igen. Det støver ikke Jeg har fyret med meget forskelligt, men synes det her er det bedste, da det er nemt at have med at gøre. Er dejligt at man kan hente hvornår man vil. Skal tømme askeskuffen lidt oftere, men skal ikke fylde magasinet så ofte, så jeg er rigtig godt tilfreds med Nitro- X er så er det også billiger end træpiller.